Onze wasservice

Bij Jut en Juul staan we met zijn allen klaar om je was tot in de puntjes te verzorgen. We krijgen eigenlijk alles wat vies is weer schoon en fris. Breng je was langs bij onze gezellige winkel aan de St. Janstraat in de binnenstad van Breda, we nemen je was aan en zorgen dat je was weer schoon en gevouwen terug komt. Je kan niet alleen kleding wassen, maar je kunt ook bij ons terecht  voor dekbedden, jassen en meer. Wil je genieten van het volledige pakket en ook genieten van onze strijkservice, ook dit is mogelijk bij Jut en Juul.

Wat kost onze wasservice?

Wassen & drogen per kilo          € 3,60

Voor andere artikelen zoals bankhoezen of gordijnen is de prijs op aanvraag.

Wil je als zakelijke klant gebruik maken van de wasservice van onze wasserij, neem dan eventjes contact met ons op!

 

Loop langs, bel of whatsapp, zodat we je goed kunnen helpen.

Omdat wij gedurende de dag vaak op pad zijn om schone wassen af te leveren, is het voor ons handig als u van te voren ons even belt of een Whatsappje stuurt! Zo weten wij dat u eraan komt en zorgen wij dat er iemand aanwezig is, of maken wij een nieuwe afspraak zodat u niet voor een dichte deur komt te staan.

Wegens drukte is het niet mogelijk om uw was dezelfde dag weer schoon terug te kunnen leveren.  Dit zal soms meerdere dagen (2 – 4 dagen) duren. Ook hiervoor kunt u natuurlijk altijd bellen, een berichtje sturen of langslopen bij de wasserij!