Jade
Medewerker

Hoi! Ik ben Jade, ik ben 17 jaar oud en woon in Breda. Ik zit op school bij ALEZ en loop nu stage bij wasserij Jut en Juul. Ik vind het erg leuk om te werken in de wasserij. Het leukste vind ik het strijken en het opvouwen van de was, dit doe ik altijd heel netjes. Verder hou ik van tennis, dansen en lokken.

Julia
Begeleider

Hallo allemaal, ik ben Julia! Ik ben begeleidster en eigenaresse bij wasserij Jut en Juul. Ik vind het super leuk om mijn medewerkers te begeleiden in het proces naar schone en eventueel gestreken was. Daarnaast vind ik het persoonlijke contact met de medewerkers en hun ouders/verzorgers ook erg belangrijk. Ik hoop dat ik je snel kan laten hoe hard wij als team kunnen werken in de wasserij!

medewerker

Juliette
Medewerker

Hoi ik ben Juliette, 18 jaar oud en woon in Zundert. Ik zit op school op het Breda college en loop nu stage bij wasserij Jut & Juul. Alles wat ik doe bij de wasserij vind ik leuk; wassen, vouwen & strijken. Ook houd ik van dansen, voetbal en gezelligheid! Tot snel bij de wasserij.

Iris
Medewerker

Hi! Ik ben Iris, ik ben 32 jaar en ik woon in Breda. Vanaf 6 oktober ben ik werkzaam bij Wasserij Jut & Juul en ik vind wassen, strijken en vouwen altijd leuk om te doen. Verder hou ik van reizen, bioscoop en theater bezoeken, fotografie en gezelligheid. Hopelijk tot snel bij de wasserij!