Wie is Juul?

 Hoi allemaal,

Ik ben Julia van Damme, de eigenaresse van Wasserij Jut en Juul in Breda. Al vanaf jongs was duidelijk dat ik later ‘met mensen’ zou gaan werken. Dit begon met oppassen en ging verder met meegaan op schoolkamp. Vervolgens haalde ik mijn diploma ecologische pedagogiek en ben ik gaan werken in de jeugdzorg op een dagbehandeling.

Ik hou ervan om met mensen te werken die gemotiveerd zijn en ben zelf dan ook positief ingesteld. Bij wasserij Jut en Juul wordt er gekeken naar wat je kan en hoe jij je wilt ontwikkelen. Om hierin begeleiding te bieden, is voor mij het mooiste werk wat er is.

Wasserij Jut en Juul is voor mij begonnen als droom en mede door hulp vanuit allerlei hoeken werkelijkheid geworden. Hierdoor kan ik met veel plezier mijn passie uitoefenen. Dit hoop ik over te kunnen brengen op de medewerkers van Wasserij Jut en Juul.

Graag tot ziens bij Wasserij Jut en Juul!