Dagbesteding

Dagbesteding Jut en Juul is een kleinschalige werkplek voor mensen met een beperking. Een team van jong volwassenen die plezier hebben in hun werk. Wij vinden het belangrijk dat medewerkers zichzelf kunnen zijn, zich ontwikkelen en door ervaringen in het werkveld participeren in de samenleving. Door het creëren van een ‘echte’ werkplek, op een laagdrempelige manier,  bieden wij een zinvolle en uitdagende dagbesteding aan. Jut en Juul is een rustige, maar gezellige dagbesteding waar op een persoonlijke wijze gewerkt wordt aan de doelen van de medewerkers.

Dagbesteding met een persoonlijke aanpak

Al onze medewerkers dragen op hun eigen wijze een steentje bij aan de wasserij. Bij dagbesteding Jut en Juul kijken we dan ook naar wat iemand kan, wat iemand wil leren en waar iemand gelukkig van wordt. Hiermee onderscheiden wij ons van grote zorginstellingen. Wij kijken naar het individu apart en zullen nauw contact hebben met de ouders/verzorgers en/of familie. Door de dagbesteding kleinschalig te houden kunnen wij elke medewerker de aandacht bieden die hij of zij nodig heeft.

Wasserij Jut en Juul

Per dagdeel is er plaats voor maximaal 4 medewerkers, dit houden we zo. We zijn kleinschalig en willen dit zo houden om iedereen de aandacht te geven die hij/zij verdiend. Hoeveel dagen per week en hoelang je wil komen, zullen we bespreken tijdens de kennismaking. Bij het indelen van dagdelen zullen we rekening houden met het niveau en interesse van de medewerker, maar hier komen we altijd uit! Het belangrijkste is dat alle medewerkers iedere dag met plezier aan de slag gaan met hun werk!